AlleSneltekenaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleSneltekenaars.nl  
 
 

HOE BOEK IK EEN SNELTEKENAAR?

Een sneltekenaar boeken is simpel. U kunt in de lijst (links) sneltekenaars bekijken uit verschillende plaatsen. Kijk goed wat het kost om een sneltekenaar voor bijvoorbeeld 4 uur op te laten treden - vergeet de reiskosten niet. Vul het optieformulier in - klik hiervoor op de link naast het plaatje van de sneltekenaar. Geef een voorkeur aan op het optieformulier en vul alle gegevens in. Ook is het verstandig indien uw feest op een vrijdag of zaterdag is, om een alternatieve sneltekenaar(s) te selecteren indien uw voorkeur niet meer beschikbaar is. De sneltekenaars zullen vandaag of uiterlijk morgen contact met u opnemen.


DETAILS

Een sneltekenaar of karikaturist maakt in een snel tempo karikaturen van uw gasten. Benodigdheden zijn 2 of 3 stoelen, een stopcontact en de ruimte om te tekenen waarbij de gasten ook mee kunnen kijken. Ook een goed verlichte ruimte is een pré. De sneltekenaar tekent ongeveer 1 karikatuur per 5 á 6 minuten - somige kunnen het sneller terwijl anderen meer details tekenen waardoor het een minuutje langer kan duren.


OPTIES EN BOEKINGEN

Als u het optieformulier heeft ingevuld (en verzonden), worden er automatisch opties geplaatst op de sneltekenaar(s). Een optie verplicht u tot niets. Indien een sneltekenaar beschikbaar is zal deze contact met u opnemen, anders ontvangt u een e-mail van de sneltekenaar dat hij niet meer beschikbaar is. Pas als u definitieve afspraken met een sneltekenaar heeft gemaakt is de boeking rond. U kunt het volledige bedrag met de sneltekenaar zelf afhandelen.


PRIJZEN

Er staan naast het plaatje van iedere sneltekenaar een aantal prijzen. Het verschil in prijs voor particulieren en bedrijven is alleen de btw - particulieren kunnen contant op de dag zelf met de sneltekenaar afrekenen. Sommige sneltekenaars werken met 9% btw.


VEEL VOORKOMENDE VRAGEN (EN ANTWOORDEN)

V: Wij willen alleen een sneltekenaar voor 2 uur voor een evenement.
A: Als een sneltekenaar alleen een prijs voor 3 uur heeft, moet u dit bedrag ook betalen voor 1 of 2 uur. Sommige sneltekenaars willen nog wel eens een 2 uurs prijs maken maar dit is eerder uitzondering dan regel.

V: Het optieformulier is verdwenen.
A: Waarschijnlijk zit deze nu achter een andere pagina. Oplossing: verklein de huidige pagina of kijk onderin het scherm op de werkbalk en selecteer het Optieformulier.
Bekijk ook sneltekenaars in andere provincies:

NOORD-HOLLAND ZUID-HOLLAND NOORD-BRABANT UTRECHT GELDERLAND FLEVOLAND LIMBURG OVERIJSSEL FRIESLAND DRENTHE GRONINGEN ZEELAND


 
       
    AlleSneltekenaars.nl