AlleSneltekenaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleSneltekenaars.nl  
 
 

SNELTEKENAAR AMSTERDAM

SNELTEKENAAR AMSTERDAM

PRIJS 3 UUR: nvt
PRIJS 4 UUR: Ä 525
EXTRA UUR: Ä 100

Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: Inclusief tot 25km daarna in overleg


Onder de tekenstift van deze sneltekenaar ondergaat u geleidelijk een metamorfose, en ziet u er uiteindelijk uit, zoals u nooit heeft willen weten. Maar...wel zodanig humoristisch dat de omstanders slechts nog een wens hebben: net zo afgebeeld te worden als u! Dit alles in plusminus 5 minuten per tekening.

De karikaturen worden uitgevoerd met zwart tekenkrijt op een duurzaam papier, formaat 35 bij 50 cm.

Een goede gelijkenis met gevoel voor detail en natuurlijk het humoristisch aspect behoren tot zijn prioriteiten. Dus er kan gelachen worden! Wat de sfeer op iedere gelegenheid ten goede komt, want tevens zorgt zijn tekenact voor de nodige hilariteit bij de toeschouwers. Hij is een karikaturist met internationale ervaring; zo werkte hij al op de meest uiteenlopende locaties tussen ScandinaviŽ en Afrika. Derhalve 'tekent' hij ook moeiteloos in de talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits, wat van pas kan komen bij internationale evenementen. Tevens verleent hij regelmatig zijn creatieve ondersteuning aan diverse TV-programma's.

Kortom, met deze sneltekenaar biedt u een unieke tekenattractie aan op uw party of evenement, terwijl u uw gasten een originele herinnering hieraan meegeeft. Een ruimte van twee vierkante meter, voorzien van twee stoelen in de nabijheid van een stopkontakt (voor de juiste belichting), vormt de basis voor een succesvolle presentatie.

Een geslaagde act voor feesten en evenementen!


REACTIES VAN KLANTEN

"Op 31 mei jl. was de karikaturist/sneltekenaar bij ons op het project aanwezig. Hij heeft het van 11:00 tot 15:00 druk gehad. Leverde dan ook zeer goed werk af. Wij zijn zeer tevreden en onthouden zijn gegevens voor een volgend keer!"
Els Mozes - 31 mei 2008


"Wij hebben de eer gehad om deze sneltekenaar te hebben gehad afgelopen zaterdag. Het was een zeer aangename persoonlijkheid en de gasten hebben genoten. Volgende keer wanneer wij wederom een sneltekenaar willen zullen we hem op zeker weer vragen. Een geweldige man met een zeer eigen stijl, voor herhaling vatbaar." Restaurant 't Stadhuys te Schiedam - 23 juni 2007


Een sneltekenaar of karikaturist huren voor uw feest - Amsterdam Noord-Holland - Alle Sneltekenaars heeft altijd een sneltekenaar (of karikatuur tekenaar) in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de sneltekenaar betreft het optreden.

 
       
    AlleSneltekenaars.nl