AlleSneltekenaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleSneltekenaars.nl  
 
 

SNELTEKENARES AMSTERDAM 2

SNELTEKENARES AMSTERDAM 2

PRIJS 3 UUR: Ä 525
PRIJS 4 UUR: Ä 595
EXTRA UUR: Ä 75

Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: inclusief tot 100km daarna in overleg


Deze professionele sneltekenares werkt in binnen- en buitenland. Haar opleiding heeft ze voltooid aan zowel de Gerrit Rietveld Academie als de Rijksacademie van Beeldende Kunsten te Amsterdam.

Zij vervaardigt (ook mobiel) een gelijkende karikatuur of een realistisch portret in enkele minuten.

Ze weet de gasten als een magneet aan haar te binden, dan hoor je steevast "verdraaid, 't is 'm". Hilariteit alom, een ludieke onderbreking en een blijvend, origineel aandenken voor uw gasten.

Bruiloften, bedrijfsfeesten, promotionele activiteiten, seminars en peptalk-dagen, maar natuurlijk ook op braderieŽn en kunstmarkten door heel Nederland.

Feestelijke kleding, aangepast aan de sfeer van uw evenement. Op verzoek kan het logo van uw bedrijf op het tekenvel worden gedrukt.

Tekening van een foto (via post of email) is ook mogelijk.


REACTIES VAN KLANTEN

"Super avond beleefd met sneltekenares Amsterdam. Ze heeft onze medewerkers op een rake manier geportretteerd." Cornie Hogenbirk - 16 oktober 2015


"De sneltekenares heeft tijdens ons personeelsfeest onze collega's geweldig leuk op tekening gezet. Iedereen was verkleed, wat de portretten nog aparter en feestelijker maakte. Bedankt, we hebben van je genoten!"
Personeel Sofitel Amsterdam The Grand - 23 januari 2010


"Wij, de collega's en de cliŽnten van de RIBW, vonden het fantastisch dat de sneltekenares er was! Iedere cliŽnt die wilde is geportreteerd, en ook de collega's. Naast het feit dat dat ongelofelijk goed gebeurde, was zij ook aangenaam gezelschap." Het team RIBW - 05 september 2009


"Heel erg bedankt voor je enthousiasme gisteren en de prachtige portretten die je hebt gemaakt voor de klanten van onze winkel. Graag tot een volgende keer!" Anja van Elteren - 9 mei 2009


Een sneltekenaar of karikaturist huren voor uw feest - Amsterdam Noord-Holland - Alle Sneltekenaars heeft altijd een sneltekenaar (of karikatuur tekenaar) in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de sneltekenaar betreft het optreden.

 
       
    AlleSneltekenaars.nl