AlleSneltekenaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleSneltekenaars.nl  
 
 

SNELTEKENAAR ANTWERPEN (BE)

SNELTEKENAAR ANTWERPEN (BE)

PRIJS 3 UUR: € 475
PRIJS 4 UUR: € 575
EXTRA UUR: € 100

Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: € 0,35 per km berekend vanaf Puurs


Deze karikaturist uit België maakt van u en uw gasten in een oogwenk een leuke en rake karikatuur. Met deze karikaturist haalt u een geslaagde animatie in huis tijdens uw bedrijfsfeest, open dag, vakbeurs, incentive, teambuilding, productlancering, festival, rondvaart, verenigingsfeest, huwelijks- en jubileumfeest, communiefeest, verjaardagsfeest en talloze andere gelegenheden. Bovendien krijgen uw klanten of gasten hun tekening mee naar huis. Een origineel en wel zeer persoonlijk geschenk namens u! Denk erom uw bedrijfsLOGO op het tekenpapier te laten printen! Zo wordt elke tekening een uniek relatiegeschenk.

Deze tekenaar werkt met markerstiften en tekent op A3-formaat afhankelijk van de afwerkingsgraad op 3 uur tijd tussen de 18 en 25 personen. Als u vooral kwantiteit nastreeft haalt hij zelfs 30 stuks op 3 uur tijd!

Hij tekent staande of zittend naargelang de mogelijkheden en verplaatst zich van tafel tot tafel tijdens de maaltijd. Als u zijn productie wilt opdrijven geeft u hem best een goed verlichte zitplaats waar zijn 'modellen' kunnen aanschuiven om door hem getekend te worden.

Een heleboel EXTRA’S zijn bespreekbaar:
• Uw BEDRIJFSLOGO op elke tekening
• Elke tekening kan ter plaatse worden INGELIJST
• Elke tekening kan in een KARTONNEN KOKER worden meegegeven
• Een BEAMER kan het ontstaan van de karikatuur LIVE WEERGEVEN op een PROJECTIESCHERM zodat iedereen kan meegenieten
• Deze karikaturist komt in elke denkbare kledij opdagen om te passen in het thema (bv. Frans artiest, Rembrandt, Van Dijk, ...


REACTIES VAN KLANTEN

"Wij zijn supertevreden van de sneltekenaar die op ons trouwfeest aanwezig was! We hebben alleen maar goede commentaar gekregen en hij kon ongelooflijk mooi tekenen! Bedankt!" Debby 10 augustus 2013


"De tekenaar heeft voor een leuke afwisseling gezorgd tijdens de familiedag. Er stonden altijd wel enkele mensen naar zijn kunsten te kijken. Een goede toevoeging op een leuke dag waar veel over gesproken werd."
Leon van Zaltbommel -09 juni 2012


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de sneltekenaar betreft het optreden.

 
       
    AlleSneltekenaars.nl