AlleSneltekenaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleSneltekenaars.nl  
 
 

SNELTEKENAAR DELFT

SNELTEKENAAR DELFT

PRIJS 3 UUR: 475
PRIJS 4 UUR: 575
EXTRA UUR: 75

Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: 0,30 per km berekend vanaf Delft


Uit het Nederlands woordenboek:
'Ka-ri-ka-tuur - spotbeeld; door overdrijving van kenmerken belachelijk makend beeld.

Dat is wat hij graag doet, spotbeelden maken van mensen. Het is merkwaardig eigenlijk dat wanneer hij de spot drijft met opvallende uiterlijkheden van mensen dit algemeen als grappig wordt beschouwd.

Regelmatig treedt hij op als sneltekenaar van karikaturen bij bedrijfsfeesten, bruiloften, beurzen en braderien. Een karikatuur is binnen een handomdraai op papier gezet.

Zeker als er genoeg toeschouwers zijn, levert het hilarische taferelen op. 'Henk, houd je neus eens in!' of 'Annie, heb jij van die grote oren'??

Hij probeert altijd wel zo te tekenen dat de getekenden het zelf ook nog leuk vinden; uiteraard wel met oog voor de overdrijving. De karikaturen worden op A3 formaat gemaakt, in zwart-wit. Indicatie tijdsduur per karikatuur ongeveer 5 minuten, dus 10 12 mensen per uur. Verkleed tekenen is ook goed mogelijk, als Fransman of Italiaan. Als Rembrandt kan ook, alleen dan moet er een pak gehuurd worden.

Digitaal karikatuur tekenen is ook mogelijk; de karikaturen worden rechtstreeks op een beeldscherm getekend en gekleurd; mogelijkheid tot aansluiten op een groter beeldscherm zodat toeschouwers het ook kunnen volgen.

Een leuke sneltekenaar uitsluitend voor leuke feesten !!


REACTIES VAN KLANTEN

"Het was erg leuk om sneltekenaar Delft op ons feest als sneltekenaar te hebben. Of iemand nou alleen getekend wilde worden, met z'n tween, met z'n drien, of zelfs de hele band op n tekening: alles was mogelijk en werd met grote herkenbaarheid (en soms dus ook hilariteit) getekend. Een aanrader!"
Monique van Assen - 05 juni 2010


"We hebben erg genoten van de sneltekenaar! De jongeren stonden in de rij en omdat het er steeds meer werden moesten we maar lootjes trekken wie er getekend mocht worden! Het was top, een aanrader!" Pimp my Block team / Jasmina Zukanovic - 15 mei 2010


"De sneltekenaar maakte onze 25 jarige bruiloft heel speciaal, ook voor onze gasten. Iedereen vond het geweldig leuk en iedereen nam zijn gemaakte karikatuur vol enthousiasme mee naar huis." Marga van der Linden - 13 december 2008


"Nog hartelijk bedankt voor de uitermate prettige samenwerking en je professionaliteit!! Je hebt met onze (soms ietwat summiere) input een prachtig stuk afgeleverd waar Dirk (de ontvanger) zr van onder de indruk was!! Ook mooi afgewerkt met behulp van de passepartouts (beide formaten) en de lijsten!! Prima vakwerk, snel en uitstekend, professioneel gedaan! Volgende keer weten we je weer te vinden!" Flora Holland Aalsmeer - 19 juni 2008


"Geweldige sneltekenaar, die niet alleen goed kan tekenen, maar ook gevoel voor humor heeft. Hij verwerkt de informatie die hij uit een gesprekje tijdens het tekenen krijgt op fantastische wijze in de tekening." Nico Treure - 24 november 2007


Een sneltekenaar of karikaturist huren voor uw feest - Delft Zuid-Holland - Alle Sneltekenaars heeft altijd een sneltekenaar (of karikatuur tekenaar) in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de sneltekenaar betreft het optreden.

 
       
    AlleSneltekenaars.nl