AlleSneltekenaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleSneltekenaars.nl  
 
 

SNELTEKENAAR DEN BOSCH

SNELTEKENAAR DEN BOSCH

PRIJS 3 UUR: € 475
PRIJS 4 UUR: € 550
EXTRA UUR: € 75

Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: € 0,25 per km berekend vanaf Nijmegen


Deze rastekenaar en beeldend kunstenaar tekent op allerlei feestelijke evenementen met snelle trefzekere hand binnen no-time een goed gelijkende humoristische karikatuur van u!

Eerst de gelijkenis dan de humor is zijn uitgangspunt.

Hij schetst zijn "slachtoffers" subtiel met smaak en respect, vanuit een vaste locatie (á 2mē), maar is ook mobiel met een verrijdbare ezel inzetbaar.

De karikaturen worden doorgaans getekend met een zwarte stift op duurzaam chique gebroken wit papier van 46 x 64 cm. de schaduwpartijen bestaan uit grijze en sepia tinten. Op verzoek kan van dit alles worden afgeweken.

Kortom een karikatuuroptreden van deze tekenaar is niet alleen ludiek en bijzonder maar ook een stijlvolle manier om uw gasten te vermaken en te voorzien van een originele en blijvende herinnering!


REACTIES VAN KLANTEN

"Onze gasten inclusief wijzelf werden tijdens ons 12,5 jarig huwelijksfeest op ludieke wijze toevertrouwd aan het papier. Erg leuke karikaturen waren het resultaat en onze gasten houden een leuk en persoonlijk aandenken over aan ons topfeest." Dennis Klasen - 08 maart 2013


"We hebben alleen maar leuke reakties gehad en zeker een keer voor herhaling vatbaar." groeten namens sv noad 32 - Ans bouman - 28 september 2012


"Ik kan het in een woord samenvatten. Grandioos. De sneltekenaar dacht in eerste instantie niet zoveel te doen te krijgen. Maar daar had hij zich toch in vergist. Hij heeft praktisch 4 uur lang getekend en de reacties van de aanwezigen waren zeer positief. Echt een aanrader voor de volgende keer."
heer Franken - 16 december 2010


"Onze eerste kennismaking met de sneltekenaar heeft helemaal aan onze verwachtingen voldaan! heer Storimans-de Vette - 10 oktober 2010


De avond bij Selexyz Gianotten was erg geslaagd! De avond stond in het teken van het boekenweekthema, opgroeien in de letteren. De sneltekenaar tekende een mooie en jongere versie van al onze klanten."
Angelina van Someren - 10 maart 2010


"Het was echt een succes. De tekenaar wist van iedereen de karakteristieken in de karikatuur te verwerken en snel ging het zeker. Alle resultaten waren goed voor een lachsalvo." Rob Boas - 29 januari 2010


"Wij hebben een leuke avond gehad. De ware "aard" van vele van onze collega's kwam naar boven. Super, dank je wel voor je tekeningen!" Afdeling bijzondere tandheelkunde en kaachirurgie Elisabeth ziekhuis Tilburg.
Geert Klomp - 16 december 2009


"Aardige man en correct naar de mensen toe . Zeer bekwaam in het sneltekenen. Was een top avond." Gerda van der geest - 20 maart 2009


"De sneltekenaar heeft bij ons getekend in de bibliotheek VANnU in Roosendaal. Hij heeft geen moment rust gehad, maar achter elkaar getekend. Onze bezoekers en wij ook vonden zijn tekeningen geweldig. Zeker een aanrader!!!"
Ingeborg van Boven - 15 maart 2009


"Wij hebben enorm genoten van zijn tekenkunsten. Alle gasten vonden het erg leuk en hebben zich dan ook gewillig laten tekenen. Het heeft ons feest iets extra's gegeven en iedereen een leuke herinnering waar hartelijk om gelachen is want er ontstaan de meest lachwekkende vergelijkingen. Kortom zeker een aanrader om je feest een extra dimmensie te geven." Arno en Ellen Zwetsloot - 07 maart 2009


"Het was erg leuk om deze sneltekenaar op ons feest te hebben. Helaas hebben wij door de drukte niet zo goed voor hem gezorgd, hij zat in een zaaltje achteraf en ik bedacht me pas halverwege de avond om deze meneer wat te eten en te drinken te brengen. Gelukkig vond hij het niet erg en heeft hij 's avonds vele gasten blij gemaakt met maffe portretten. De portretten waren mooi en zeker snel getekend. Deze artiest vond het geen enkel probleem om nog een kwartiertje langer door te gaan, omdat er nog twee mensen in de rij stonden, daar vroeg hij niets voor en dat vond ik echt super service! Echt een aanrader voor ieder feest!"
Anne van Gils - 04 oktober 2008


"De sneltekenaars in Etten-Leur hebben leuke, grappige en soms confronterende tekeningen gemaakt. Men bleef in de rij staan om aan de beurt te komen en dat zegt genoeg!!! BEDANKT." Lenneke de Jong - 20 september 2008


"Het was een groot succes, leuke reacties gehad, kortom ik heb een heel leuk verjaardagsfeest gehad en ik wil je heel erg bedanken !!"
mevrouw Sylvie Verloop - 4 april 2008


Een sneltekenaar of karikaturist huren voor uw feest - Breda Noord-Brabant - Alle Sneltekenaars heeft altijd een sneltekenaar (of karikatuur tekenaar) in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de sneltekenaar betreft het optreden.

 
       
    AlleSneltekenaars.nl