AlleSneltekenaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleSneltekenaars.nl  
 
 

SNELTEKENAAR EINDHOVEN

SNELTEKENAAR EINDHOVEN

PRIJS 3 UUR: € 475
PRIJS 4 UUR: € 550
EXTRA UUR: € 100

Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: Inclusief reiskosten


Deze sneltekenaar tekent ook digitaal op locatie - vraag naar de tarieven.

Jarenlange ervaring staat garant voor een hilarische tekenact op uw feest of evenement. In enkele minuten een rake karikatuur op papier van uw gasten! Zo worden u, én uw feest niet snel vergeten......

Met deze sneltekenaar te gast op uw feest, bent u verzekerd van een fraai staaltje teken-entertainment. In 5 á 6 minuten worden de karakteristieke trekjes van uw gasten eens extra duidelijk aangedikt. Dit tot groot vermaak van de andere gasten, die nadat ze zijn uitgelachen, opmerkingen maken als: "daar ben je mooi klaar mee..... die gaat op internet..... die lijsten we in!".

Kortom, een wel héél spraakmakende manier om uw feest een extra dimensie te geven en uw gasten bovendien een tastbare herinnering mee naar huis te geven, waarover het laatste woord nog niet gesproken zal zijn.

Hij past zijn kleding aan naar de stijl van uw feest en is de ideale partner voor (thema)feesten, openingen, beurzen, braderieën, kunstmarkten, promotionele activiteiten, enz.

Hij staat uiteraard ook open voor uw idee.

Het enige waar u voor hoeft te zorgen zijn twee stoeltjes, waarvan tenminste een zonder armleuningen, en een stopcontact in de buurt bij onvoldoende licht.

Hij tekent gewoonlijk op A3 papier, maar naar wens ook op andere afmetingen, eventueel voorzien van uw boodschap of logo, en op verzoek ook in kleur.


REACTIES VAN KLANTEN

"Wat een geweldige tekenaar. Iedereen, vond het prachtig. Hartstikke bedankt voor de vele tekeningen van ons 12,5 jubileum." Antoon van gennip - 13 april 2019


"Wij hebben de sneltekenaar geboekt voor onze 'dag van de leidster 2013' bij Kinderdagverblijf De Bereboot in Helmond. Hij heeft alle personeelsleden op een ludieke wijze neergezet. Iedereen kreeg het origineel mee naar huis en van de kopie gaan we een 'wall of fame' maken op het dagverblijf. Het was heel erg geslaagd." mevrouw M. Murraij - 19 september 2013


"Onze klanten vonden het erg leuk, dus wij zijn super tevreden."
Germaine Hilgers - 28 november 2010


"De sneltekenaars in Etten-Leur hebben leuke, grappige en soms confronterende tekeningen gemaakt. Men bleef in de rij staan om aan de beurt te komen en dat zegt genoeg!!! BEDANKT."
Lenneke de Jong - 20 september 2008


"Duizendmaal dank voor het tekenen tijdens onze bruiloft! Wij, en de gasten hebben genoten en gelachen om je potretten..die overdreven, doch zeer herkenbaar bleven. Tot een volgende keer! echt een aanrader!!!"
Mark en Monique - 5 september 2008


"Wij waardeerden in het bijzonder dat onze sneltekenaar zich zo bescheiden opstelde. Het bleef ons feest, waaraan hij op zijn manier een grote bijdrage heeft geleverd. De gasten waren zeer verrast en enthousiast.
Jan Uijterlinden - 6 mei 2007"


"Het open huis van ZON was een groot succes afgelopen zondag! De sneltekenaar heeft daar absoluut een mooie bijdrage aan geleverd! Veel medewerkers hebben enthousiast gebruik gemaakt van de mogelijkheid om hun kinderen door hem te laten tekenen met prachtige resultaten! Hartelijk bedankt voor de bijdrage aan het open huis!"
Nicole Janssen - 13 oktober 2007


Een sneltekenaar of karikaturist huren voor uw feest - Eindhoven Noord-Brabant - Alle Sneltekenaars heeft altijd een sneltekenaar (of karikatuur tekenaar) in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de sneltekenaar betreft het optreden.

 
       
    AlleSneltekenaars.nl