AlleSneltekenaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleSneltekenaars.nl  
 
 

SNELTEKENAAR KERKRADE

SNELTEKENAAR KERKRADE

PRIJS 3 UUR: € 475
PRIJS 4 UUR: € 550
EXTRA UUR: € 100

Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: Inclusief reiskosten


Deze sneltekenaar zal zorgen voor een goede sfeer op uw feest, partij of evenement. De gasten krijgen een persoonlijk cadeau om mee te nemen, een leuke herinnering aan een geslaagd feest of evenement.

De karikaturen worden uitgevoerd op een kwalitatief papier, A3 formaat in zwart/wit met grijstinten. Indicatie tijdsduur per tekening: 7 minuten.

Als u zorgt voor 2 stoelen, waarvan tenminste één zonder armleunings, een tafel en een stopcontact in de buurt - dan kan het feest beginnen!


REACTIES VAN KLANTEN

"In 1 woord GEWELDIG! Hebben op de avond zelf gevraagd of hij langer wilde blijven, zo veel goeie reacties en nog meer mensen wilden een tekening! Echt PERFECT."
Daisy Schmeits - 08 december 2018


"Geweldige man brede glimlach voortreffelijke tekeningen.een echte aanrader."
Dhr Rijnders 08 juli 2017


"Hartelijk bedankt voor je bijdrage aan het teamuitstapje op 23 juli! Men vond je een leuke en vriendelijke workshopleider en de tekening van het managementteam is geweldig! vriendelijke groet." Froukje Reivers - 22 juli 2010


"Super. Hij is elke minuut van de tijd bezig geweest met prachtige resultaten. Echt super!" Heer Pokorny - 30 april 2010


"Je was een groot succes op ons personeelsfeest! Mensen gingen samen op de tekening en de lachsalvo's waren niet van de lucht, heel hartelijk dank! Ook veel dank namens de cateringdames die je ook nog 'even snel' vereeuwigd hebt! ;-)"
Sylvia Groot - 13 september 2008


"Deze sneltekenaar heeft op een bijzonder prettige en leerzame wijze bijgedragen aan de invulling van onze dag. Onze gezamenlijke vooroordelen wist hij heel raak in enkele karikaturen te verbeelden waarmee hij ons aanzette tot een boeiende, gepassioneerde discussie. Ik kan hem van harte aanbevelen!"
Harold Knippels - 26 juni 2008


Een sneltekenaar of karikaturist huren voor uw feest - Kerkrade Limburg - Alle Sneltekenaars heeft altijd een sneltekenaar (of karikatuur tekenaar) in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de sneltekenaar betreft het optreden.

 
       
    AlleSneltekenaars.nl