AlleSneltekenaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleSneltekenaars.nl  
 
 

SNELTEKENAAR WINSCHOTEN

SNELTEKENAAR WINSCHOTEN

PRIJS 3 UUR: 375
PRIJS 4 UUR: 475
EXTRA UUR: 75

Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: inclusief in Groningen en Friesland, onder Zwolle op aanvraag


Een bruiloft, personeelsfeest, jubileum, sportevenement of buurtfeest?

Deze sneltekenaar komt graag uw gasten tekenen!

Niet alleen goed voor de feestvreugde, u heeft direct een persoonlijk cadeau om uw gasten na afloop mee te geven. Een mooie en originele herinnering. Als sneltekenaar/karikaturist maakt hij in pakweg 5 6 minuten een karikatuur in kleur. Dat doet hij als onderdeel van zijn act. In zijn middeleeuws/Frans kostuum neemt hij de gasten mee de Gouden Eeuw in. Desgewenst kan hij zich aanpassen aan het thema van het feest.

Hij tekent meestal op papier. Ook is het mogelijk dat hij op een digitaal tekenblad tekent. Als hij dit blad via zijn laptop aansluit op een beamer kunnen u en uw gasten zijn vorderingen op een groot scherm volgen. De karikaturen print hij uit en geeft ze aan u en uw gasten mee. Doordat de karikaturen op de harde schijf staan, kunt u ze ook in een gastenboek plaatsen of als verrassing op een beker of T-shirt laten printen. De mogelijkheden zijn legio!

Kortom, een leuke sneltekenaar die net iets meer kan !


Workshop cartoon tekenen!

Leer nu aan de hand van aanwijzingen van de tekenaar echte cartoons te maken. Plaats een optie voor meer info.


REACTIES VAN KLANTEN

"Het was geweldig! Fijne omgang met de mensen. Prachtige karikaturen! Je wordt op een stoel gezet en aan het lachen gemaakt. Binnen 6-7 minuten is de tekening klaar! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt voor de onvergetelijke ervaring!"
Wesley Schuring - 06 juli 2017


"Prachtige tekeningen, leuke reacties van onze bezoekers en bijzondere verhalen die aan de kinderen werden verteld zodat ze rustig bleven zitten.. een groot succes!" Pauline Takens - 31 oktober 2015


"Leuke workshop gehad; met dank aan de sneltekenaar. Eenieder was enthousiast over haar/ zijn resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar."
Ellen Ankon - 01 november 2012


"Bedankt voor alle snelle tekeningen. Volgens ons was het een succes!!" Groet VVV Lekkum-Miedum-Snakkerburen. mevrouw Brandsma - 01 juni 2012


"De sneltekenaar was erg goed, vlot, correct en een prima vent. Die kun je wel wegzetten als bureau. Zeker aan te bevelen." Peter van Campenhout - 16 juli 2010


"Mooie tekeningen door een getalenteerde tekenaar. Positieve reacties, want zijn aanwezigheid en tekeningen droegen bij aan gezelligheid en veel lachen onderling." Ingmar Busscher - 05 juni 2009


"De sneltekenaar is zaterdag bij ons geweest. Hij is van 19.30 uur tot einde avond bezig geweest. Hij leverde prima werk! De mensen vonden het allemaal leuk."
De heer Doorneweert - 16 mei 2009


"Ik heb de tekenaar wegens eigen werkzaamheden niet kunnen spreken, maar de reacties waren enthousiast. Ik heb menig tekening bekeken en aan herkenning mogen beoordelen. Onze dank voor de leuke middag."
Isella van der Veer - 27 februari 2009


Een sneltekenaar of karikaturist huren voor uw feest - Winschoten Groningen - Alle Sneltekenaars heeft altijd een sneltekenaar (of karikatuur tekenaar) in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de sneltekenaar betreft het optreden.

 
       
    AlleSneltekenaars.nl