AlleSneltekenaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleSneltekenaars.nl  
 
 

SNELTEKENAAR ZOETERMEER

SNELTEKENAAR ZOETERMEER

PRIJS 3 UUR: € 475
PRIJS 4 UUR: € 575
EXTRA UUR: € 75

Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: binnen straal 10km Zoetermeer geen reiskosten, daarbuiten € 0,50 p/km


Met jarenlange ervaring maakt sneltekenaar Zoetermeer grappige spotprenten van uw gasten, in zwart wit of met een kleurtje. Goed gelijkende karikaturen en nooit 'te gek' dus iedereen kan zich rustig laten tekenen.

In een paar treffende lijnen iemand op papier zetten is zijn uitdaging waar de toeschouwers groot plezier aan beleven. Gemiddeld maakt hij wel 10 tekeningen per uur. Dat kan op diverse formaten, A3 of A4, ja, zelfs op een bierviltje! Iets persoonlijks in de tekening verwerken zoals het beroep of hobby van uw gasten behoort tot de mogelijkheden. Aan twee stoeltjes heeft hij genoeg om aan de slag te gaan.

Iedere bijeenkomt wordt een feest met een optreden van sneltekenaar Zoetermeer!


GESCHENKEN

Ook voor leuke geschenken bent u bij Sneltekenaar Zoetermeer aan het juiste adres. Een grappige spotprent op T-shirts, koffiemokken, keukenschorten behoren tot de vele mogelijkheden. Bijv. voor de jubilaris, een afscheidscadeau of een jarige collega? U zorgt voor een aantal duidelijke recente foto’s van het ‘slachtoffer’ en onze sneltekenaar zorgt voor het geschenk.


WORKSHOPS

Tijdens een grappige workshop 'strip- en cartoon tekenen' leren kinderen hoe je eenvoudig een eigen stripfiguur kunt ontwerpen. Ook volwassenen kunnen een workshop volgen om basic tekenvaardigheden onder de knie te krijgen. Nuttig voor managers, leidinggevenden en iedereen die iets heeft uit te leggen, maar ook als onderdeel van een teambuilding dag amusant en leerzaam.


REACTIES VAN KLANTEN

"Wat kan sneltekenaar Zoetermeer fantastisch tekenen. Er zijn wel 20 tot 30 portretten getekend en iedereen was erg enthousiast over zijn of haar portret." Mevrouw Wanders - 28 september 2019


"Enkel maar leuke reacties gehad. Echt een aanrader. Succes met andere opdrachten." Karin Timmers - 21 december 2017


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de sneltekenaar betreft het optreden.

 
       
    AlleSneltekenaars.nl