AlleSneltekenaars.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleSneltekenaars.nl  
 
 

SNELTEKENAAR ZWOLLE

SNELTEKENAAR ZWOLLE

PRIJS 3 UUR: 425
PRIJS 4 UUR: 525
EXTRA UUR: 100

Prijzen zijn exclusief btw

REISKOSTEN: 0,25 per km vanaf Kamperveen


Sneltekenaar Zwolle is een ervaren sneltekenaar. In 5 6 minuten tekent hij een karikatuur van de gasten van een feest, bruiloft, tentoonstelling of beurs. Hij tekent in kleur op stevig A3 formaat papier zo'n 8 10 personen in een uur. Entertainment voor uw gasten. Trek bezoekers naar uw beursstand of winkel met deze unieke act, een onvergetelijke herinnering aan uw feest!

MOGELIJKHEDEN SNELTEKENAAR

In overleg is het mogelijk om met twee sneltekenaars te komen. Een vaste plekt werkt het snelst, maar het is ook mogelijk om rond te lopen. Een sneltekenaar is een unieke aanvulling op uw feest, evenement of opening. Leuk voor degene die getekend wordt, maar ook leuk om te kijken hoe er getekend wordt. Bert weet als geen ander uw gasten te vermaken met zijn prachtige cartoons.

OVER SNELTEKENAAR ZWOLLE

U hoeft niet meer naar Montmartre voor een snel getekend portret. Deze ervaren sneltekenaar tekent in een minuut of 6 een fraaie karikatuur in kleur op een stevig vel A3 papier maar een tekenen op bierviltjes of i-pad is ook mogelijk. Groepskarikatuur kan ook. Tegen kleine meerprijs neemt hij een fraai Montmartre-decor mee.

Al jarenlang een graag geziene gast op bruiloften, feesten, recepties, showrooms, wijnproeverij, beurzen en bedrijfspresentaties of bij u thuis op een verjaardag.

Zijn optredens trekken altijd veel bekijks! Leuke herinnering aan uw feest! Als er heel veel mensen getekend moeten worden kunnen 2 of meer tekenaars geboekt worden. Meerdere personen op 1 vel desgewenst ook mogelijk. Mobiel inzetbaar maar werkt het liefst en tekent het mooist vanaf een vaste goed verlichte plek met twee stoelen. Tot slot is Sneltekenaar Zwolle ook een ervaren (live)cartoonist die helpt om uw brainstorm, teamdag of training samen te vatten tot kernachtige visuals die uw boodschap helder weergeven. Een en ander kan naderhand in de studio tot poster uitgewerkt worden.


REACTIES VAN KLANTEN

"We hebben een groot feest georganiseerd in Apeldoorn. De sneltekenaars waren lekker druk en het resultaat was erg leuk." mevrouw Denissen - 18 mei 2017


Ik ben zeer te spreken over de inzet van sneltekenaar Zwolle en zijn collega. Er stonden lange rijen want iedereen wilde wel zo'n mooi portret van zichzelf hebben. Met veel talent en plezier hebben de heren de mooiste portreten gemaakt en ging iedereen blij naar huis! Ik kan ze beslist aanraden voor uw feest of evenement!"
Desiree de Bruin - 16 november 2016


"Wij hebben super genoten van de sneltekenaar Zwolle. Het bezoek was enthousiast en de tekeningen prachtig." mevrouw Karstens - 05 juli 2015


"Tweeenveertig karikaturen in 4 uur tijd is een bijzondere prestatie. De sneltekenaar is een aangename persoonlijkheid; hij maakt leuke gelijkenissen met zijn karikaturen." Ons Huis Apeldooorn / Mirjam Woltjer - 17 december 2011


"Het optreden was een overweldigend succes. Dat de oorspronkelijk afgesproken tijd van drie uur met een uur is verlengd zegt eigenlijk al genoeg. Zelfs toen stond er nog een flink aantal mensen in de rij. Ook de reacties van de aanwezigen waren lovend en heeft ertoe geleid dat eigenlijk iedereen wel getekend wilde worden. Met een aanwezigheid van ruim tweehonderd personen behoorde dit echter niet tot de mogelijkheden. Kortom, het optreden was een enorm succes en is voor iedereen een aanrader." Doris Saravia - 02 oktober 2010


"De sneltekenaar heeft het prima gedaan, hij nam voor iedereen de tijd. Namens de OCV bedankt voor de geslaagde avond." Rik Dekker - 6 november 2009


"Hartelijk dank voor de prachtige tekeningen die je hebt gemaakt tijdens ons bedrijfsfeest. Iedereen heeft genoten, de gelijkenissen waren groot en verrassend mooi. De kleinste details waren zichtbaar. Geweldig gedaan!"
Personeelsvereniging Baks Groep in Borculo - 21 maart 2009


"Wij vonden het optreden heel geslaagd; het trok erg veel bezoekers van de beurs naar onze stand en dat was precies de bedoeling. Het was erg fijn samenwerken! Een bedankje hiervoor aan de sneltekenaar!"
Mevr. Bossenbroek - 28 november 2008


"Het was een leuke onderbreking en de reactie was beregoed."
G. Gruppen - 7 november 2008


"We hebben een enthousiaste sneltekenaar op onze landelijke Banenmarkt mogen begroeten. Niet alleen bij onze bezoekers, maar ook bij onze standhouders was hij populair! Hij bleef maar tekenen en, volgens ons, had hij het ook naar zijn zin. Een vrolijke, hardwerkende tekenaar dus!
Saskia Schutte - 9 oktober 2008


"De sneltekenaar was echt een trekker tijdens de open dag van het Wijkcentrum. Hij heeft 3 uur lang continue getekend, zelfs van pasfoto's een portret gemaakt. Erg leuk!" mevrouw Quist - 4 oktober 2008


"De gasten reageerde positief op de sneltekenaar. De tekeningen waren erg mooi. Leuke entertainment voor een feestavond!!"
Marleen van Rijn - 8 april 2008


Een sneltekenaar of karikaturist huren voor uw feest - Zwolle Overijssel - Alle Sneltekenaars heeft altijd een sneltekenaar (of karikatuur tekenaar) in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de sneltekenaar betreft het optreden. 
       
    AlleSneltekenaars.nl